Recepta vegana: Carrot Cake

Recepta vegana: Carrot Cake

Us presento un recepta, que a part de ser senzilla i saludable, és vegana. Avui en dia sempre tenim pressa i poc temps per cuinar i caiem en la dinàmica de comprar productes processats al supermercat que substitueixen el nostre esmorzar/berenar i el de la nostre família.

Justament aquests productes no són bons ni per nosaltres ni pel creixement dels nostres fills, ja que estan carregats de sucre refinat i edulcorants. Us proposo un pastís de pastanaga, fet amb productes naturals que tant podem utilitzar pel nostre dia a dia com una alternativa dolça i healthy per esmorzar i berenar ( ideal pels nens i sobre tot utilitzant la versió amb dàtils enlloc de sucre panela, ja que la panela tot i no ser processada i que conserva les seves vitamines i minerals, no deixa de ser sucre i no n’hem d’abusar) com per quedar bé amb els nostres amics i familiars quan venen dinar a casa.

Què esperes a fer-la?

 

INGREDIENTS:

• 300gr. de farina integral/espelta
• 200gr. de sucre panela/ 5-7 dàtils triturats
• 180gr. d’oli d’oliva verge
• 200ml d’aigua
• 300gr. de pastanaga rallada
• 1 culleradeta de bicarbonat
• 1 sobre de llevat
• 1 culleradeta de canyella
• 1 culleradeta de gingebre
• 1 culleradeta de comí
• 1 culleradeta de sal
• (100gr nous) opcional

 

PROCEDIMENT

Preescalfem el forn a 180º
Posem els ingredients per ordre en un bol i remenem fins que queda una massa espessa, però homogènia i la bolquem en el motlle, preferiblement en forma rectangular. Un cop en el motlle podem repartir les nous per tot l’espai i directe al forn a 180º durats uns 45 minuts.

 

BON PROFIT!