Entrenament en grup

Entrenament en grup

Et costa  entrenar de forma constant? No aconsegueixes trobar la motivació que et faci deixar de fer servir excuses i començar a fer exercici? Això és perquè no practiques l’entrenament en grup!

Un dels trucs que et proposo per canviar i millorar aquesta mala costum és entrenar amb un amic, familiar, parella o en grup. L’ésser humà és un animal sociable que necessita sempre interacció amb altres membres de la seva espècie per sentir-se ple.

Entrenament en grup

Beneficis d’entrenar en grup

Millora del rendiment

Et pot passar que portes un temps entrenant pel teu compte, arribes a un límit que no aconsegueixes superar. Si vols millorar el teu rendiment, l’entrenament en grup t’ajudarà a sortir de la teva zona de confort. Diversos estudis han confirmat que la capacitat de rendiment es multiplica quan realitzem activitat física en presència d’altres persones.

A més, el grup impulsa l’estímul i la competitivitat, facilitant un entrenament més intens. D’altra banda, el compartir l’activitat esportiva amb més persones, afavoreix la confiança en un mateix i la motivació per superar-se.

Motivació

Quantes vegades t’has quedat a casa perquè la mandra s’ha apoderat de tu? Sofà o córrer, llit o bici, peli o nedar, bany calent o caminar… La decisió no és fàcil! Són moltes les excuses que ens posem quan les condicions climatològiques no són favorables, o hem tingut un dur dia de treball o, simplement, no trobem motivació. Quan entrenes en grup, és igual si plou o fa fred, si estàs cansat o no és el teu millor dia …

Els teus companys seran la teva motivació, et sentiràs arrossegat per ells, per no perdre’t la sessió, per seguir millorant i formant part d’aquest equip que heu format. Per a totes les que la força de voluntat estigui una mica afeblida, l’entrenament en grup és la solució; aconseguiràs mantenir el teu ànim en un estat de positivisme. El grup diverteix, dinamitza, motiva, impulsa a millorar i a gaudir. D’aquesta manera, fer activitat física en grup facilitarà el manteniment de la rutina i t’ajudarà a ser constant i regular.

Compartir experiències

A més de contribuir a millorar el teu estat físic i anímic, entrenar en companyia et permetrà ampliar el teu cercle d’amistats i compartir bons moments amb persones afins a tu. El grup busca un fi comú, cada persona és diferent i aporta el seu granet de sorra, el que afavoreix el sentiment de pertinença a grup. Els entrenaments en grup  suposen un continu intercanvi d’experiències en el qual tots aprenen dels errors i / o mancances dels companys, eliminant la por a mostrar les debilitats i donant lloc a un ambient favorable d’aprenentatge i millora del rendiment.

Seguretat

Entrenar en grup sota la supervisió d’un professional del sector, proporciona seguretat a l’hora, tant de la correcta execució dels exercicis com de portar una correcta progressió i programació de l’entrenament, que evitaran possibles lesions i garantiran una millora del rendiment i de la salut.

Entrenament en grup

Per on començo si vull entrenar en grup?

Si t’animes a compartir hores d’exercici amb d’altres persones sempre pots quedar amb família i/o amigues. Si no coneixes a ningú per fer esport sempre et pots afegir a algun grup que més o menys tingui el teu nivell o bé que faci el tipus d’exercici que busques.

Ara mateix estic muntat grups, seguint les indicacions de seguretat de la Covid-19, per entrenar al Parc de la Maternitat (Les Corts) i als jardins del Mestre Balcells a Gràcia. Si vols provar posa’t en contacte amb mi i et donaré més detalls