QUI ÉS LA LAURA FELIU?

motivacio equilibrat laura feliu
Finisher Laura Feliu Equilibrat
laura feliu equilibrat

Hola!

Sóc la Laura Feliu i la meva vida gira entorn al món de l’activitat física i la salut, tant a nivell personal com a nivell professional, compartint un estil de vida saludable amb les persones que m’envolten.

Fa més de 15 anys que la meva experiència laboral està vinculada al món de l’activitat física i la salut, i m’apassiona la meva feina!

Els meus orígens radiquen en el món de l’entrenament personal, on durant molts anys la meva feina es va centrar en millorar la qualitat de vida dels meus alumnes a través d’entrenaments i consells nutricionals. En aquesta etapa vaig aprofundir en els camps de la salut i el Pilates.

Dins de la meva evolució laboral vaig encaminar-me cap al món de la gestió, tant a nivell de coordinació d’equips, com més endavant en la direcció d’instal·lacions esportives, on em vaig especialitzar en coaching i motivació d’equips.

Actualment, veient l’evolució de la nostra societat, m’he adonat que realment el que m’omple i em motiva és poder ajudar les persones a trobar un equilibri personal dins de la rutina que ens envolta i que moltes vegades no ens deixa aturar-nos i pensar en allò que necessitem.

Jo mateixa, fa un any i mig, tot i fent uns bons entrenaments i portant una bona dieta, notava que em faltava alguna cosa més. Vaig començar a aprofundir en el tema de l’alimentació i modificant algunes conductes he trobat grans resultats.

Així que vaig decidir donar un pas més, formar-me també en coaching nutricional i crear EQUILIBRA’T, Laura Feliu orientadora saludable.

Un projecte personal i emprenedor, dirigit a totes les persones que sentin la necessitat de canviar alguna cosa del seu estil de vida, activitat física, alimentació o motivació.

Si sents que ha arribat el moment de donar el pas per sentir-te millor i vols saber com et puc acompanyar en aquest procés contacta amb mi.

Juntes podem fer-ho!

    Si vols veure el meu currículum sencer, aquí tens el meu perfil a LinkedIn: