ENTRENAMENT PER FAMILIES

Laura Feliu entrenament personal

Si voleu fer activitats amb familia i que alhora us facin agafar hàbits saludables, l'entrenament en familia és una molt bona opció per gaudir dels teus, fer exercici i a més Aquesta iniciativa pot servir de gran ajuda perquè els més petits comencin a ser conscients dels beneficis i valors que proporciona el món de l'esport.

En què consisteix?

Es tracta de la mateixa mecànica que un entrenament en grup però tenim en compte l'edat, forma fisica i preferències dels participants. Quan hi ha nens petits es pot tractar com un joc i quan tenim adolescents a casa com un repte.

En els dos casos les sessions seran amenes i divertides i es reforça el canvi d’hàbits de vida de tota la família, molt més fàcil d'aconseguir si ho fan tots junts, tan a nivell d’alimentació com d'exercici.

A qui va dirigit?

Families que vulguin trencar la rutina i passar més temps junts fent activitats dirigides que serveixin per implantar hàbits en els grans i introduïr al més petits en el món de l'esport.

 

Quan de temps ocupa?

Tot dependrà dels horaris que tingui la familia i del temps que disposi.

Normalment solen ser sessions setmanals de 60 minuts.

També es poden combinar i complementar amb altres activitats que facin els membres de la familia, com les activitats extraescolars dels nens o les activitats dirigides de gimnàs dels més grans.

Beneficis

En aquest cas els beneficis de l'entrenament en família són a nivell individual i col·lectiu:

  • Impulsa el benestar psicològic i físic de tots els membres de la família.
  • Es creen canals comunicatius en el cercle familiar.
  • Preveu tot tipus de malalties vinculades al sedentarisme.
  • Fomenta els valors de l'esport en els més petits (respecte, competitivitat, disciplina ...)
  • Ajuda a reduir l'estrès i l'ansietat.
  • Augmenta la capacitat d'integració social en els nens.

Tots els serveis poden ser individuals, en parella o en família.

660 299 835

Si vols un pla més adaptat a les teves necessitats o vols resoldre algun dubte sobre les diferents opcions que et proposo contacta amb mi. Et donaré resposta en un màxim de 2 hores.