ENTRENAMENT PERSONAL PER PARELLES

Laura Feliu entrenament personal

Entrenar amb un company o companya no és només tenir companyia. Suposa disposar d'una ajuda extra per generar noves possibilitats d'entrenament i poder observar, corregir i prestar ajuda en la tècnica, facilitant estiraments i detectant postures i técniques al fer els exercicis que es poden millorar o corregir.

En què consisteix?

Pots entrenar amb un amic/amiga o la teva parella.

Al igual que la resta dels entrenaments es fa una entrevista prèvia per veure el nivell físic i objectius individuals dels partcipants per poder proposar exercicis que quadrin a tots dos a més de les orientacions i consells nutricionals que ens portaran a crear els menús corresponents.

Es programa entrenament individualitzat o en parella per la resta de dies que no es tingui sessió d’entrenament personal.

Seguiment diari o setmanal del rendiment, evolució, resultats i també dubtes o consultes que puguin sorgir via mail o Whats App.

A qui va dirigit?

A qualsevol tipus de públic però especialment a:

  • Persones que vulguin fer un canvi d’hàbits de vida, però que no són capaços de fer-ho sols.
  • Parelles que volen aprofitar el seu temps junts per fer exercici, aprendre a menjar bé i sa, però acompanyats d’una professional.
  • Amics/amigues, que es plantejen reptes com per exemple perdre pes, estar en forma...
  • Persones que volen entrenar per anar a una cursa o a qualsevol altre event esportiu i no ho volen fer sols perque volen mesurar-se.

Quan de temps ocupa?

A l'igual que l'entrenament personalitzat, hi ha diferents opcions. La més comuna és una sessió un cop a la setmana de 60 minuts que va acompanyada d'un pla d'entrenament personalizat per fer a casa, al gimnàs o en exterior.

Segons els objetius dels participants es poden ampliar a 2 o 3 sessions setmanals.

 

Beneficis

Com a punt diferencial sessions més amenes i divertides amb interacció amb un altre persona. A més les sessions i programacions s'adapten a cada persona individualment tot i que sigueu dos.

També podem trobar altres beneficis com:

  • Obtenir resultats en menys temps que si entrenes sol.
  • Poder "competir" amb el teu company/a.
  • Fer exercicis compartits que sense una altre persona no podríes practicar.
  • Motivar i ser motivat per la teva parella d'entreno.
  • Reforçar llaços amb la persona que fas els entrenaments.

Tots els serveis poden ser individuals, en parella o en família.

660 299 835

Si vols un pla més adaptat a les teves necessitats o vols resoldre algun dubte sobre les diferents opcions que et proposo contacta amb mi. Et donaré resposta en un màxim de 2 hores.