Equilibra't

Equilibra’t, amb Laura Feliu

Aconsegueix l’estil de vida que desitges a través de l’equilibri entre l’activitat física, l’alimentació i la motivació.

QUI SÓC

Sóc la Laura Feliu i acompanyo persones que volen adquirir un estil de vida saludable a través de l’equilibri entre moviment, nutrició i motivació. L’activitat física i l’esport han estat presents al llarg de la meva vida, tant a nivell personal com a nivell laboral. Fa just un any vaig descobrir en mi mateixa els beneficis de combinar adequadament activitat física i alimentació saludable. Així que vaig decidir ampliar els meus coneixements sobre nutrició i posar en marxa Equilibra’t, un nou projecte personal orientat a aquelles persones decidides a millorar el seu estil de vida a través de l’activitat física, l’alimentació i la motivació.

COM

Podràs escollir el servei Equilibra’t que millor s’adapti a les teves necessitats i disponibilitats. El meu sistema de treball s’adapta al teu dia a dia tenint en compte el teu entorn personal, laboral i familiar. Analitzarem i decidirem el moment i l’espai adequat al teu ritme de vida perquè els nous hàbits saludables s’integrin d’una manera natural a la teva rutina diària.

Aprofita l’estona que dediques a passejar el teu gos, és un bon moment per introduir noves activitats físiques adaptades a les teves necessitats.

El temps no serà un problema, aprofitarem l’estona que els teus fills estan fent les seves activitats per fer les nostres sessions.

Comença la teva jornada amb energia, et motivaré per què t’aixequis d’hora per fer una rutina d’exercici i preparar-te un bon esmorzar.

Entrena amb la teva família, t’ajudaré a integrar els nous hàbits de vida al teu entorn més proper.
T’ofereixo diferents opcions perquè ho aconsegueixis